5 sätt att fylla på med inspiration

   Vissa dagar står det verkligen på noll i ens inspirationskonto. Det blir ju definitivt ett problem om ens yrke baseras just på inspiration. Därför tänkte jag tipsa er om vad jag brukar göra när jag känner mig helt inspirationslös. 
 
   1. Läs andra bloggar 
    Det första jag gör när jag själv känner mig inspirationslös är att gå in på min bloglovin och kika på mina favoritbloggar. Att läsa och kika på andras foton tycker jag ibland kan ge egna idéer direkt. 
 
   2. Gå in på tumblr 
   Har du inget tumblr-konto tycker jag defintivt att du ska skaffa ett direkt! Jag tycker det är rätt jobbigt att ha tusen bilder sparade på datorn för inspiration så jag lägger helt enkelt alla på min tumblr istället. Dessutom kommer jag åt bilderna var jag än är vilket är superbra. Jämfört med instagram kan du dessutom räkna med att tumblrflödet aldrig tar slut. Det är otroligt sällan jag lyckas bläddra enda tillbaka till uppdateringar jag inte sett. 
 
   3. Pinterest 
   Jag tycker verkligen om pinterest - när jag vet ungefär vad jag letar efter. Sitter man där som en tom bok så är det bannemig inte lätt att hitta någonting dock. Så här får man ändå ha ett hum om vad det är man vill inspireras av. Är det kanske inredning? Eller mat? Träning? Partyidéer? Söker man efter något så lovar jag att man hittar inspirationen här! 
 
   4. Klicka dig vidare på instagram
   Hur många gånger har man inte börjat på sin närmsta väns profil och slutat på en tjej i någon liten håla i Texas typ? Gör precis så! Klicka dig vidare, hitta nya konton och låt dig inspireras av dom! Jag håller också superkoll på vad alla dom jag följer gillar för oftast så har man ju något gemensamt och kanske dom följer någon jag inte känt till innan men som har en grym instagram. 
 
   5. Kika runt bland webbshopparna
   Ibland kan man se den där perfekta produkten som bara kör igång inspirationen så det kliar i fingrarna. Kika helt enkelt runt bland alla webbshoppar och se om du hittar något som får dig på fall just idag.
 
   Står det fortfarande still? Då är det dags att gå ut och gå, träffa människor, fika, träna. Ja, vad som helst som får dina tankar på annat och fyller på ditt energiförråd. Häng inte upp dig framför datorn utan släpp det ett tag och ta tag i det senare. 
   Ha en bra fredag och helg, kram om er! 
   
Everyday, Inspirationfile | |
#1 - - Jennifers.nu - Fotograf & mamma tack vare IVF:

bra tips :) internet är verkligen fullt med inspo

Svar: Eller hur! :) ha en bra helg!
Hanna Marke

#2 - - Matilda Berlin:

Men åh vilka bra tips! Ibland händer det ju verkligen att man sitter där med total idétorka. Och vilka superfina bilder btw! =) ren inspiration i sig själva

Svar: Va snäll du är! Tack så hemskt mycket för dom fina orden!
Kram om dig och ha en bra helg!
Hanna Marke

Upp