Christmas Wishlist

   En del av årets önskelista. Kommer bli lite kortare resor den närmsta tiden så känner att jag är i behov av en mindre resväska som kan gå under handbaggage. Jag behöver också blir bättre på att styra upp mitt liv  för att få saker och ting att fungera (är sämst i världen på planering för jag hatar att planera). Hoppas att en snygg griffeltavla kommer ändra på det, haha. Jag har även beställt tavlor från en otroligt duktig kille här i stan som jag kommer behöva svarta ramar till så de kan komma upp på väggen. Och halsbandet, SÅ HIMLA FINT. Tyvärr inte äkta guld vilket har gjort att jag dragit mig lite för att beställa det.. Så himla tråkigt när färgen åker bort och allt bara blir fult. 
 
   Ska iväg på crossfit i eftermiddag. Har testat det en gång innan men det var ett par år sedan så ska bli kul. Försöker hitta ett annat träningssätt som jag tycker om. Jag är ingen seriös träningsmänniska men brukade ändå träna med jämna mellanrum förr på gym men har totaltröttnat. Sa faktiskt upp mitt träningskort för ett par veckor sedan så nu försöker jag hitta en ny träningsform som jag faktiskt kan tycka är kul igen. Det är det absolut viktigaste för mig, det måste vara kul. Annars blir träningen aldrig av. Har ni några tips? Skulle gärna vilja testa Barre, anti-gravityyoga och thaiboxning men finns inte här i Trollhättan ännu tyvärr. 
Everyday | |
#1 - - Erica:

Ser ut som en bra önskelista! :)
Jag känner igen mig lite i det med träningen. Eller, för mig är det väl mer att jag har "svårt att ta mig dit", det tar liksom emot och sen när ett uppehåll väl börjat så fortsätter det bara. Men jag har kvar mitt gymkort, så får försöka ta tag i det.

Upp