Fridayinspo

   Fredag vilket betyder fridayinspo här på bloggen. Har ni gått bananas idag i butikerna nu när det är black friday? Finns sååå mycket grejer jag vill ha men de finns inte i butikerna eller så ligger de utanför min budget. Har letat hela sommaren efter en snygg jeansjacka - SJUKT svårt. Antingen är det ful passform, för lång. för kort, fel färg, fula fickor osv.
   Skorna på bilden i översta raden, mitten, är ju dösnygga. Såg ett par liknande häromdagen på nätet som jag blev riktigt sugen på i mocka. Funderar bara på hur snygga dom kommer bli efter användning för mocka är ju inte materialet som är känt för att slitas snyggt direkt. 
 
Inspirationfile | | Kommentera |

Travel

   Är så himla sugen på att boka en kortare resa någonstans nu. Barcelona lockar rätt mycket, tyckte så himla mycket om det när vi var där förra året. Och New York, måste dit igen. Vem hänger på? Sen hade lite sol inte suttit helt fel efter denna sommaren. Jag tror aldrig jag varit såhär blek vid den här tiden på året. Men jag försöker att inte bry mig. Jag jobbar på att älska och acceptera min bleka hud för det är så man ser ut under vinterhalvåret. 
 
Everyday | | Kommentera |

Christmas Wishlist

   En del av årets önskelista. Kommer bli lite kortare resor den närmsta tiden så känner att jag är i behov av en mindre resväska som kan gå under handbaggage. Jag behöver också blir bättre på att styra upp mitt liv  för att få saker och ting att fungera (är sämst i världen på planering för jag hatar att planera). Hoppas att en snygg griffeltavla kommer ändra på det, haha. Jag har även beställt tavlor från en otroligt duktig kille här i stan som jag kommer behöva svarta ramar till så de kan komma upp på väggen. Och halsbandet, SÅ HIMLA FINT. Tyvärr inte äkta guld vilket har gjort att jag dragit mig lite för att beställa det.. Så himla tråkigt när färgen åker bort och allt bara blir fult. 
 
   Ska iväg på crossfit i eftermiddag. Har testat det en gång innan men det var ett par år sedan så ska bli kul. Försöker hitta ett annat träningssätt som jag tycker om. Jag är ingen seriös träningsmänniska men brukade ändå träna med jämna mellanrum förr på gym men har totaltröttnat. Sa faktiskt upp mitt träningskort för ett par veckor sedan så nu försöker jag hitta en ny träningsform som jag faktiskt kan tycka är kul igen. Det är det absolut viktigaste för mig, det måste vara kul. Annars blir träningen aldrig av. Har ni några tips? Skulle gärna vilja testa Barre, anti-gravityyoga och thaiboxning men finns inte här i Trollhättan ännu tyvärr. 
Everyday | | En kommentar |
Upp